Pneumatika

Pneumatika, elemek

metalwork header

Cégünk a Metal Work pneumatika teljes választékával áll partnereink rendelkezésére.

Az 1967-ben alapított Metal Work cég kezdetben pneumatika csatlakozókat gyártott. Azóta a cég fokozatosan bővítette tevékenységét és termékkínálatát, ennek köszönhetően ma már piacvezető cégnek számít, pneumatikus automatizáció területén. Az olaszországi anyacég 280 dolgozót foglalkoztat, a hazai és külföldi kereskedelmi hálózat világszerte további 296 munkatársat. 1992-ben a Metal Work cég bevezette az ISO 9001 Minőség Irányítási Rendszert. Ehhez kapcsolódik a 2000-ben tanúsított környezetvédelmi gazdálkodás, összhangban az ISO 14001-el. Mindkét Minőség Irányítási Rendszert a TGA által akkreditált németországi DEKRA testület tanúsította.

A termékeket Olaszországban és külföldön mintegy 36 kereskedelmi partner forgalmazza és szervizeli, garantálva a szakértelmet és hatékonyságot, valamint a “before and after sales” (eladás előtti és utáni) szolgáltatásokat. A termékek minősége és a hatékony szervezés alkotják azokat a szilárd alapokat, amelyeken ma a Metal Work áll. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a cég számára, hogy naprakész legyen a piaci igényekkel szemben és kielégítse a legszigorúbb követelményeket a pneumatikus automatizálás területén.

Metal Work termékcsoportok:

Levegő előkészítő egységek

Units

Szerelvények

fittings
 • “Push In” csatlakozók
 • “Line In Line
 • Fojtó visszacsapó, és egyéb elemek

Szelepek

valves

Munkavégzők

cylinders

Metalwork pneumatika PDF katalógus

Pneumatika tömlő

mebra

Pneumatika elemekhez szorosan kapcsolódva cégünk Mebra Plastik pneumatika csövek széles választékával áll partnerei rendelkezésére.

Az 1972-ben alapított MEBRA PLASTIK cég pneumatika csövek extrudálásával foglalkozik. 1979 óta nagy hangsúlyt fektetnek az olaszországi és nemzetközi hírnév megszerzésére egyaránt.
A több mint 30 éves tapasztalattal ren­del­kező MEBRA PLASTIK olyan területeken tevékenykedik, ahol a termékeknek a szabványok által előírt szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelniük. Mindezt lehetővé teszik a műszaki gárda tudása, a felhasznált alapanyagok minősége és a technológiai élvonalban járó gyártóeszközök.
A termékek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek (RILSAN, UBESTA, ELASTOLLAN, GRILAMID), melyek gyártói nemzetközileg ismert cégek, akik garantálják a maximális technológiai támogatást.
Termékeiket az érvényben levő nem­zet­közi szabványoknak (SAE, NF, DIN, BS, ISO) megfelelően gyártják az ipar különböző területeire, különösen az autóipar számára.

A gyártó a raktáron levő több mint 7000 termékkel szavatolják a megrendelések gyors teljesítését.

A MEBRA PLASTIK kínálatából:

 • Poliamid RILSAN PA11 és PA12 csövek
  tekercsben és dobozos kiszerelésben
 • PA11 egyszeres és többszörös
  spirálcsövek
 • PA12 antisztatikus csövek
 • Polietilén csövek
 • Nylon csövek és spirálok
 • Poliuretán csövek és spirálok
 • Poliuretán csövek szövetbetétes
  erősítéssel
 • KYNAR (PDVF) csövek
 • Teflon (PTFE) csövek
 • AL-PE (poliuretánnal bevont alumínium) pneumatika csövek

Mebra tömlő PDF katalógus!

Pneumatikus kopogtatók

kopogtató2 Az általunk forgalmazott Pneumatikus kopogtatók az ipar legkülönbözőbb alkalmazási területén használhatók az ömlesztett anyag folyamatos, megbízható mozgatására.

Pneuamtikus kopogtató  PDF katalógus

Saválló csatlakozók

savallo_csatlakozo Speciális alkalmazási területekre Cégünk saválló, rozsdamentes roppantó gyűrűs csatlakozókat kínál partnereink részére.

Saválló csatlakozó  PDF katalógus!