Kompresszorok, Levegős szerszámok

Schneider Airsystems kompresszorok, levegős szerszámok

Schneider

Teljes Katalógus

Kedvezménye árlista (nem teljes, kérjük érdeklődjön üzletünkben)

Innovatív sűrített levegős megoldások – tökéletes rendszerben

Schneider Airsystems kiváló minőségű csavar- és dugattyús kompresszorok, energia-hatékony sűrített levegő kezelő rendszerek, flexibilis sűrített levegő hálózat építő csőrendszerek, nagy

teljesítményű pneumatikus kéziszerszámok kisiparos szakemberek és az ipar számára. Termékeink minősége páratlan és ez az Airsystem rendszerben még többet jelent. Nem elegendő számunkra, hogy berendezéseink, szerszámaink teljesítik az alapvető funkciókat, az egyedi alkalmazásoknak is meg kell feleljenek. A Schneider Airsystems egy erős rendszer koncepciója innovatív megoldásokkal a sűrített levegő előállítástól a sűrített levegős szerszámokig garantálva a legjobb eredményeket a kisiparos szakemberek és az ipar számára.

 

Sűrített levegő előállítás Mobil- és telepített kompresszorok

Kiváló minőségű mobil- és telepített dugattyús kompresszorokat és nagy teljesítményű csavarkompresszorokat egyaránt kínálunk Önnek.

Sűrített levegő előkészítés Hűtve szárítók és levegő-előkészítők

A sűrítési folyamat során keletkező anyagok összegyűjtésére és leválasztására szolgáló berendezésekkel tudjuk garantálni a sűrített levegő minőségét.

Sűrített levegő elosztó rendszer Cső szerelő rendszer, csövek

Az innovatív csőhálózat építő rendszerünk elemeivel könnyű a levegő hálózat kiépítése

Sűrített levegő felhasználás Légszerszámok és tartozékok

A jól bevált levegős szerszámokkal Ön profiként dolgozhat – akár a szakműhelyekben akár ipari felhasználás során.

 

 KOMPRESSZOR és LÉGSZERSZÁM 1+2év GARANCIA regisztráció
1+ 2 év garancia

A jól bevált levegős szerszámokkal Ön profiként dolgozhat – akár a szakműhelyekben akár ipari felhasználás során.

A Schneider Air-systems garantálja, hogy gépei anyag- és gyártási hibával nem rendelkeznek.

Az 1+2 Garancia csak abban az esetben érvényes, ha a berendezést a kezelési útmutatókban leírtak szerint használják és tartják karban.
Az 1+2 Garancia vonatkozik az anyag- vagy gyártási hibából eredő hibás alkatrészek térítésmentes cseréjére és javítására; további kártérítési igények – kivéve ha erre a törvény kötelez – ki vannak zárva.
Az 1+2év GARANCIA nem vonatkozik a kopó alkatrészekre (pl. ékszíj, szűrőbetét, szívószűrő, stb), normál kopás és elhasználódás esetére, folyamatos ipari működésre, ütésből-, esésből való törésre, túlterhelés esetére vagy olyan károkra melyek helytelen tartozékok használatára vezethetőek vissza. A garancia további meghosszabbítására illetve egy újabb garanciális periódus megkötésére nincsen lehetőség.
Garanciális igényét csak abban az esetben tudjuk elismerni, ha a gépet sértetlenül és eredeti állapotában az 1+2 Garancia visszaigazolással és a vásárlást igazoló bizonylatokkal együtt eljuttatja a Schneider Air-systems kijelölt szervizébe személyesen vagy a hivatalos kereskedőjén keresztül.
Ha a berendezését nem regisztrálta az 1+2 Garanciára, akkor a fentebb részletezett garanciális feltételek csak a törvényben meghatározott 1 évig érvényesek. Ebben az esetben garanciális igényét a vásárlást igazoló bizonylatokkal kell igazolnia

Kérjük töltse le az alábbi linkről a garancia űrlapot, töltse ki és küldje vissza e-mail címünkre vagy a regisztrációs lapon található e-mail címre!

1+2 éves garancia érvényesítése